Opieka dla psów AjriszZona.pl opinie

Aktualizacja 18 kwietnia 2018 r.

Dziękujemy bardzo za wspaniałą opiekę nad Aresem

Mariusz Patrzałek, instruktor szkolenia psów, Szkoła dla psów DOGMAR (opinia przesłana e-mailem, wrzesień 2014 r.)


Super ludzie – dali radę nawet bassetowi :)) Pozdrawiamy i bardzo dziękujemy za opiekę nad Faniem 🙂

– Magdalena Kuszlewicz Klos, Fundacja Bassety SOS (recenzja na Facebooku 28.11.2014 r.)


Kiedy pierwszy raz poznałam AjriszZonę, od razu wiedziałam .. że to jest to! Nie miałam najmniejszych wątpliwości, że moja ukochana Freya będzie u niej bezpieczna i kochana .. że przez ten krótki (a zarazem trwający całą wieczność) czas rozłąki, będzie miała najlepszą opiekę i będzie otoczona miłością. Kiedy po pierwszym pobycie (było ich już kilka) przyjechaliśmy ją odebrać .. uwaga, nie chciała wsiąść do auta, tylko rwała się z powrotem do nich 🙂 Więc jeśli szukasz miejsca w którym Twój pies będzie czuł się jak u siebie, gdzie będzie najważniejszym domownikiem, a przede wszystkim będzie bezpieczny.. to właśnie go znalazłeś <3

Ewa&Freya, www.lapeczkowo.pl (opinia zamieszczona w komentarzu na AjriszZona.pl 11.09.2017 r.)


Najlepsza opieka Naszych pupilków! Z pełną odpowiedzialnością POLECAM!

Zuzanna Lie (recenzja na Facebooku 29.03.2014 r.)


Rewelacyjna opieka 🙂 polecam każdemu kto chce dla swojego psiaka jak najlepiej 🙂

– Kinga Gorzela (recenzja na Facebooku 10.04.2014 r.)


Jeśli ktokolwiek szuka najlepszej opieki dla swojego pieska, to tylko u AjriszZona!!! lepszej po prostu nie ma!!! Najlepsze miejsce w okolicy 🙂 wspaniali ludzie, kochający zwierzęta zapewniają najlepsze warunki jakie można stworzyć 🙂

– Krystyna Strasz (recenzja na Facebooku 4.08.2014 r.)


Dziękuję za cudowną opiekę nad moim maleństwem! Jesteście na prawdę kochanymi ludźmi! Polecam każdemu kto jest zmuszony zostawić gdzieś swojego psiaczka. Tina wszystkie nasze zasady respektowała i wrócił do nas po 2 tygodniach zadowolony i grzeczny piesek! Nawet nie miał czasu zatęsknić! Ciągle miał jakieś zajęcie. Jeszcze raz dziękuję i na pewno do zobaczenia!!!

Jadzia R(opinia przesłana na Facebooku 18.07.2015 r.)


Z czystym sumieniem i przekonaniem polecam opiekę swojego Pupila AjriszZona!! Bajeczka miała wspaniałe kolonie w towarzystwie wspaniałych piesków i opiekunów! 🙂 Wróciła zachwycona, pełna wrażeń i emocji 🙂 Z przyjemnością tu wrócimy 🙂

Kasia i Kuba Szałankiewicz (opinia przesłana na Facebooku 16.09.2015 r.)


I was referred to AjriszZona by a friend while I was living in Poland. It’s one of the best referrals I’ve ever had! This couple was not only very knowledgable about dogs and very professional, they were sweet and kind too! I don’t think my puppy Ora would have been in better hands anywhere else. So grateful to AjriszZona !

Podczas mojego pobytu w Polsce AjriszZona poleciła mi przyjaciółka. Okazało się, że nie mogłam trafić lepiej. Para osób opiekująca się psami miała nie tylko dużą wiedzę na ich temat, ale również profesjonalne podejście, byli również bardzo mili i uroczy. Wydaje mi się, że moja mała Ora nie zaznałaby nigdzie lepszej opieki. Wyrazy wdzięczności dla AjriszZona!

Rebecca Perry (opinia przesłana na Facebooku 19.12.2015 r.)


AjriszZona ! Dzìękujemy jeszcze raz za moc atrakcji, opiekę i baaaajkowy weekend Bajeczka zawsze chętnie wraca do Was, Pandy i Ajrisz 🐶🔝
Katarzyna Szałankiewicz (post na Facebooku, 26.06.2017 r.)

Really happy with their service, they took care of my lovely Pepe and keep me updated about his well-being all the time, sending me pictures and videos. Pepe love them! Highly recommend.

Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Opiekowali się moim cudownym Pepe, otrzymywałam informacje o jego samopoczuciu i zdjęcia praktycznie cały czas. Pepe ich uwielbia! Zdecydowanie polecam.

– Alicia Rijo (recenzja na Facebooku 23.10.2017 r.)


TAK! AjriszZona to fantastyczny wybór! Para świeżo poznanych opiekunów potrafiła naszemu pupilowi stworzyć warunki niczym nie odbiegające od tych, które ma we własnym domu. Wykazali duże poświęcenie dla naszego absorbującego pieska. Posiadają dużą wiedzę, profesjonalne podejście, są Opiekunami z powołania.
Polecam!

Ewcia Marchewcia (Milo) (opinia przesłana przez formularz 3.11.2017 r.)


Jedyne miejsce (poza moim własnym domem) w którym mój Freyuszek czuje się bezpiecznie i jak u siebie  Cudowne Człowieki, które dzielnie znoszą Freyuszkowe chimery i ze stoickim spokojem oddają jej swoją połówkę łóżka Jeśli ktoś z Was czasami musi oddać swojego ukochanego Psyjaciela z powodu pracy, wyjazdu itp. to tylko do Tiny i Mateusza .. ja ufam im w 100% i od ponad 2 lat Freyuszek zawsze może liczyć u nich na ciepło i miłość! Dziękuje Wam 

Ewa Liszka (recenzja na Facebooku 4.11.2017 r.)


Jak najbardziej! Ajrisz zona to miejsce doskonale odpowiadające potrzebom odpowiedzialnych właścicieli psów, którzy muszą na jakiś czas rozstać się ze swoim czworonogiem. Przez cały czas trwania pobytu Marcysia w Ajrisz zonie czuliśmy, że jest w dobrych rękach i że niczego mu nie brakuje.

Justyna Ficygowska (opinia przesłana przez formularz 11.11.2017 r.)


Diegus zachwycony, my zachwyceni. Profesjonalizm w absolutnie zachwycającym wydaniu. Dla nas miejsce, w którym ze spokojem możemy zostawić ukochanego piesiunia. Brawo!!!!!

Jola Jolanta(recenzja na Facebooku 2.12.2017 r.)


Jesteście najlepsi.

Bogdan Z. (opinia przesłana przez formularz 2.01.2018 r.)


Czy polecisz nas znajomym? Oczywiście!!!

– Justyna Czekaj (opinia przesłana przez formularz 4.01.2018 r.)


Co prawda jeszcze nie mamy psa ale z takimi opiniami to jak kupimy go to na wakacje go tu na pewno zostawimy bo z takimi opiniami to każdy by chciał go tu zostawić. Bo to się widzi po opiniach po porostu tu musi być super.

–  Jwona Matlik (opinia przesłana przez formularz 07.01.2018 r.)


Czy polecisz nas znajomym?  Tak, ponieważ jestem zadowolona z Waszych usług.

OT (opinia przesłana przez formularz 15.01.2018 r.)


SUPER!!  Moje dziewczyny wróciły zachwycone, ogonki merdały na wszystkie strony.  Podejrzewam nawet, że nie chciały za bardzo wracać.  Świetna fotorelacja dostarczana przez opiekunów!! Byłam spokojna, bo wiedziałam, że moje pieski są w najlepszych rękach. Bardzo profesjonalne podejście w każdej kwestii. Opiekunowie przesympatyczni i widać, że kochają zwierzaki. Moje psy czuły się tam jak u siebie, bo spały w łóżku i na kanapie, czyli – JAK W DOMU. Polecam!!  

Paulina Klama (recenzja na Facebooku 19.03. 2018 r.)


Czy polecisz nas znajomym? Oczywiście. W 100%. Kontakt z Państwem i to, że czuć, że lubicie Państwo to co robicie jest wystarczającym powodem 🙂

Michał U. (opinia przesłana przez formularz 18.04.2018 r.)


POLECAM Twojemu psu dobre chwile, jakich jeszcze nie przeżył!

Lena Jerelin (opinia przesłana na Facebooku)


Dodaj opinię


Opinię możesz także wysłać e-mailem na adres opieka@ajriszzona.pl (z dopiskiem “Wyrażam zgodę na publikację opinii w serwisach należących do właściciela AjriszZona.pl”) oraz przesłać za pomocą naszego profilu w portalu Facebook: facebook.com/AjriszZona.


Zobacz też:


©AjriszZona.pl. Artykuły i zdjęcia stanowią własność AjriszZona.pl i są chronione prawami autorskimi. Wykorzystywanie ich w całości lub fragmentach bez pisemnej zgody właściciela AjriszZona.pl jest zabronione.

Zobacz też:

Jedno przemyślenie nt. „Opieka dla psów AjriszZona.pl opinie

  1. Kiedy pierwszy raz poznałam AjriszZonę, od razu wiedziałam .. że to jest to! Nie miałam najmniejszych wątpliwości, że moja ukochana Freya będzie u niej bezpieczna i kochana .. że przez ten krótki (a zarazem trwający całą wieczność) czas rozłąki, będzie miała najlepszą opiekę i będzie otoczona miłością. Kiedy po pierwszym pobycie (było ich już kilka) przyjechaliśmy ją odebrać .. uwaga, nie chciała wsiąść do auta, tylko rwała się z powrotem do nich 🙂
    Więc jeśli szukasz miejsca w którym Twój pies będzie czuł się jak u siebie, gdzie będzie najważniejszym domownikiem, a przede wszystkim będzie bezpieczny .. to własnie go znalazłeś <3

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Wpisz odpowiednią liczbę *